Chateau Eagle Mountain – ett extraordinärt hem till salu

29 maj, 2020

20 minuter från Stockholm City ligger Chateau Eagle Mountain. Namnet har den gula sekelskiftesvillan fått av sina nuvarande ägare. Det är ett pampigt och extraordinärt hem. Man börjar sin upplevelse av det här huset redan nere vid de fjärrstyrda grindarna. Man förstår redan här nere vid Tullinge strand att detta inte är något vanligt hem.

Läs också: Superhus till superpris – Magnifika Önnehus är till salu

Väl uppe vid huvudbyggnaden behöver dina gäster inte direkt oroa sig för parkeringsplatser. På den stenlagda ytan finns gott om plats för bilar. Här finns också en pool alldeles intill berget, med ett eget vattenfall dessutom. Utsikten över Mälaren är enastående från den här platsen.

Läs också: Klickraketerna på Boneo vecka 22: makalös lyxvilla, unikt torp och prischock

Väl inne i huvudbyggnaden, som är på 600 kvm hittar du hela 22 rum. Bland annat bibliotek med platsbyggda bokhyllor, flertalet sovrum, matsal där ett bord för upp till 20 personer får plats och flygel där badrummet har marmorgolv och spa. Plan 4 inhyser en helt egen lägenhet om 4 rum och kök, separerad från resten av boendet.

Sommartid ligger det här extraordinära boendet på ett riktigt drömläge med altan i bästa söderläge. Härifrån ser du också ner till båtbryggan.

Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen här på Boneo

Av: Redaktionen, boneo.se 

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen