Idyllisk lantdröm – mitt bland rapsfält

26 maj, 2020

Välkommen till Åkesborgs gård! Ett ljuvligt hem som nu är till salu. Med ett härligt läge, mitt bland rapsfält, ligger den här idylliska gården som nu är till salu. Det är som att någon sänkt ner gården mitt ute på ett rapsfält. Ett hem omgivet av det som i folkmun kallas Skånes guld. Här blir stillheten omedelbart en vän som håller dig i handen genom den grönskande allé som leder fram till grusplanen och gårdens entré.

Läs också: Bostadsmarknaden i Spanien – kan man göra ett kap nu?

Det här är också ett hem som är lika fint inuti, som det ligger vackert till. Huset har en historia som sträcker sig tillbaks till 1892. Trots att detta är ett uppdaterat hem har det fått varsamma renoveringar med ambitionen att behålla detaljer och en känsla av ett 1800-talshem. Salonger i fil, fina kakelugnar, takmålningar, stuckatur och snickerier. Det är ett stort hem om 400 kvm så här finns gott om plats både för en stor familj och släktingar. För vem skulle inte vilja komma ut hit och hälsa på? Sovplatser är ingen bristvara. Här finns det hela sju av den sorten.

 

Läs också: Helt unikt torp – har du sett något liknande?

Stillheten och lugnet man lär uppleva på Åkesborgs gård utesluter inte en civiliserad vardag, Till Vellinge tar man sig med en kort tur på cykeln. Det bästa av två världar. Man kan bara föreställa sig tillfredsställelsen i den cykelturen. Det i sig är säkerligen en upplevelse, i den här vackra miljön.

Läs också: Lyxig husdröm med sjuka uteplatser

Gården förmedlas av Bjurfors Höllviken och du kan läsa mer och se fler bilder i bostadsannonsen.

Av: Redaktionen, boneo.se 

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen