Kolla in kapellet som blev bostad och halleluja-moment

12 mars, 2020

Det här är ett riktigt ovanligt objekt som kommit in bland bostadsannonserna på Boneo. Dem som är ute efter att köpa en bostad som är något annorlunda, får sina böner hörda här. Det krävs dock att du antingen redan bor eller är beredd att flytta till Borlänge, ska sägas.

Redan utanför huset ser man att det här inte är något vanligt hus, men riktigt hur udda bostaden faktiskt är ser man först innanför väggarna. Det går fortfarande att se vilka anor det här huset har. Det har nämligen en gång i tiden varit föremål för gudstjänster i regi av Borlänge Baptistföreningen. Och visst är det ett gammalt kapell som konverterat till bostad.

Resultatet av konverteringen är ett hus med många häftiga detaljer och en fantastisk rymd och generös takhöjd på sina ställen. Missa inte heller att titta på bilderna från den inglasade verandan, som är vårt favoritrum av de totalt 4 rummen. Runt huset strövar hästar och även om man inte får hästarna på köpet, så ingår den lantliga känslan de för med sig, i priset. Från det fina huset har man också en trevlig utsikt över åkrarna mot Barberget och dess grönområden.

Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen på Boneo

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen