Kolla in: Supercharmig skånegård med lusthus

4 maj, 2020

Med närhet till Örenäs slott, 2 km från Glumslövs station hittar man den här underbara skånegården. På Sturenäs gård samsas 12 lägenheter om ett naturnära liv mitt i rogivande sädesfält. Här är både livskvalité och utsikt av toppklass. Härifrån ser man både till Öresund och Ven, såväl som till Danmark.

Läs också: Drömvilla med sagolik pool

Den allra äldsta delen av gården har en historia från 1880-talet, och det är just bland de äldre delarna som den här gavelfyran ligger, som nu är till salu.

Det är en vacker bostad om 114 kvm fördelat på två plan. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, öppen spis, synliga takbjälkar på sina ställen, rosenbuskar utanför huset, härlig altan i norrläge med kvällssol och ett alldeles eget supergulligt lusthus i trädgården. Stor trädgård dessutom, skild från grannens med häck.

Läs också: Unika gula och prisvinnande villan från 1905 

Det är verkligen en speciell bostadsrätt som nu söker nya ägare. Att bo så här harmoniskt kan bara ha positiva effekter på grannsämjan. Det är Bjurfors Landskrona som fått uppgiften att förmedla bostadsrätten och utgångspriset är satt till 3 895 000 kronor.

Blir man sugen på färsk fisk, snudd på nyss uppdragen ur vattnet, kan man bege sig till Ålabodarna, som ligger alldeles i närheten. Förutom härlig fisk från båten Helga finns där både bastu och salta bad. Vill man hellre ha fiskmiddagen lagad finns det också en fiskrestaurang i den idylliska hamnen.

Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

Av: Redaktionen, boneo.se 

Läs också: Ateljén i skånelängan blev härligt sovrum

Läs också: Klickraketerna – dessa bostäder är hetast på Boneo

Läs också: Missionshuset blev ett riktigt wow-boende

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen