Så inspirerande etagelägenhet, unik och spännande planlösning!

2 september, 2020

Nu är den stora etagelägenheten med det lilla extra till salu. 

Foto: Fredrik Trossö

Den här lägenheten till saluValborgsgatan i Limhamn är verkligen den stora bostaden med det lilla extra. Högst upp i huset, på fjärde våningen, ligger den 133 kvm stora lägenheten och inväntar sina nya ägare. Från Valborgsgatan kan man promenera till Limhamns restauranger och caféer, och havet är inte alls långt borta heller.

Läs också:  Huset på landet som sticker ut, kolla in den lyxiga poolen!

Fjärde våningen kanske inte är så högt upp om man skulle befinna sig i Malmö, men här på Valborgsgatan i Limhamn betyder det att man är högre upp än det flesta andra fastigheterna i området. Att den här bostaden ligger högst upp gör att utsikten är fenomenal från i princip alla rum. Dessutom, genom att vara den högsta punkten i området, blir bostaden helt insynsskyddad.

Läs också: Radon – vad är det och hur påverkar det oss?

Det är lätt att fastna för planlösningen, för den är något utöver det vanliga. Rentav fascinerande. Bostaden går som i vinkel i hörnet av huset där den ligger. I skapandet av lägenheten har man tillsynes inte följt några normer, utan istället gjort något helt unikt. Hela bostaden renoverades 2008 – 2009 så interiört är det dessutom både fräscht och modernt.

Läs också: Ovanligt objekt till salu – bostadsrätt i slottsmiljö!

Några av det som gör lägenheten väldigt speciell, förutom planlösningen, är bland annat inslag som ryggåstak, snedtak, tre franska balkonger, en privat terrass och gott om stora fönster. Just fönstren lär bli särskilt uppskattade av de nya ägarna. De återkommer nämligen på flera ställen vilket gör att det här är en bostad som badar i ljus en riktigt solig dag.

Läs också: Bolånebloggen – så kan du finansiera renoveringen, men tänk på det här!

Det första av bostadens två våningsplan består av kök, matsal, vardagsrum, ett sovrum och badrum. Vardagsrummet, matsalen och sovrummet är alla stora rum. Dessutom är det öppet mellan kök och matsal. Något som också inte bara är talande för första våningen utan för hela bostaden är att det antingen är klinker eller parkett på golven. Samt att ingen behöver frysa om fötterna här. Det här är en bostad med golvvärme överallt.

Läs också: Herrgårdshuset är 900 kvm och ditt för 2 miljoner!

Det ljusa och härliga köket från Vedum är inte bara ett rent nöje att titta på. Här blir matlagningen också ett nöje. Här finns nämligen gott om arbetsytor för den som älskar att laga mat. Även här låter man ljuset komma in utifrån tack vare två takfönster. Det här hemmets framtida kockstjärna kan därför njuta av solstrålarna och skala potatis samtidigt.

Läs också: Underbart townhouse, mitt i city!

I matsalen finns den första av bostadens tre franska balkonger. Kliver du ut här så ser du både havet och Öresundsbron. Man kan bara föreställa sig magin med en rosa himmel härifrån.

Läs också:  Oj, det här huset på Gotland är riktigt fint!

Vidare in i vardagsrummet väntar snedtak och öppet i nock till andra våningen. Det är verkligen makalöst fint. En liten balkong på andra våningen som skymtar uppe i taket utgör en både iögonfallande och speciell detalj.

På första våningen ligger också ett av totalt tre sovrum. Här finns också en fransk balkong med utsikt över Limhamns takåsar.

På andra våningen finns ytterligare två sovrum. Det ena är större än det andra och har fransk balkong. Här finns också skjutdörrsgarderober med gott om plats för en dedikerad fashionista. Nu är det knappast någon nitlott att få det mindre sovrummet eftersom det är härifrån man kommer ut på den privata terrassen. De som flyttar in får helt enkelt dra lott.

Läs också:  Hitta drömhemmet i solen på Boneo utland!

Bostaden förmedlas av Annika NessvoldBjurfors Limhamn, och har ett utgångspris på 3 995 000 kronor. Du kan läsa mer och se fler bilder i bostadsannonsen.

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen