Sockerchock: Nu kan marsipangården bli ett unikt boende

6 maj, 2020

Det är ett fantastiskt hus på Östra långgatan 27 i charmiga kuststaden Trosa som nu är redo för nya ägare. Här i huset från 1929 har de tidigare ägarna drivit café och bageri.  Men nu är alltså det charmiga huset till salu.

Den befintliga verksamheten kommer inte med på köpet så de nya ägarna av huset har alla möjliga val. Antingen driva en ny verksamhet i huset, eller varför inte göra om det till ett superhärligt boende? Då skulle man bo väldigt unikt och centralt.

Läs också: Alltid drömt om ett eget torn? Här är din chans

Man kan bara föreställa sig hur fint köket i ett hem skulle bli, med den grund som redan finns. För här har man naturligtvis haft funktionaliteten i åtanke när man byggt för att en daglig verksamhet ska fungera. För en riktig matlagningsälskare finns det därför redan gott om utrymme för både bak och matlagningskonster.

 

Läs också: Elegant 20-talsvilla till salu

I dagligt tal kallas huset för marsipangården. Här finns totalt fyra rum och en boarea på 125 kvm, fördelat på två plan. På tomten, till vilken man kommer via grinden från gatan, finns också ett litet gårdshus. Ett perfekt gästhus om de nya ägarna bestämmer sig för att inte verka utan bo här i huset.

Läs också: Så gjorde Lulu Carter en kudde av en väska 

Marsipangården förmedlas av Skandiamäklarna Trosa. Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen.

Av: Redaktionen, boneo.se 

Fler lästips från Trend & Design

Blogg: Alltid drömt om att bo i en kyrka? Här är tre bostadstips för dig

Blogg: Hemmafixaren Andreas Sabelhierta gjorde ett drömmigt utekök – se bildspecial

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen