Titta in i Sommarlust 16 – Unik villa till salu

20 april, 2020

Söder om Malmö, mer exakt i Tygelsjö finns det här unika huset om 230 kvm, till salu just nu. Fastighetsbeteckningen är passande nog ’Sommarlust 16’.

Nog kan man komma på alla möjliga lustar som kan uppstå som ägare till det här huset med anor från 1800-talet. Lust till att inreda de 7 redan vackra rummen. Lust att klippa den perfekt formade häcken framför husets huvudingång. Lust  att vårda den gröna trädgårdstomten. Ja, till och med lust att klippa den perfekta riktigt gröna gräsmattan. Och ibland Lust till att inte göra särskilt mycket alls, ute på trädäcket och husets utespa. Det är nog lätt att ha lust med det mesta i det här tjusiga villan.

Läs också: Skånsk herrgårdsdröm till salu

Det här är ett hus som är lätt att förälska sig i. Och som rent utseendemässigt inte liknar något annat vi sett bland bostadsannonserna. De omsorgsfullt placerade röda snickerierna på husets fasad är verkligen annorlunda men passar fint med den grönskande tomten.

Foto: Den övre våningen har öppet i nock i nästan alla rum. Vilket ger en underbar rymd. Här en bild från allrummet.

Läs också: Ett townhouse till salu – mitt i centrala Stockholm

I den vita villan med de röda knutarna bor det just nu någon som vet hur man ger både ett hus, och en trädgård, massor av kärlek. Nu har det blivit dags för någon annan att ta det ansvaret. Husets utgångspris är 7 400 000 sek och förmedlas av Bjurfors Limhamn.

Ta en titt i huset: Gå till bostadsannonsen

Om Tygelsjö

Tygelsjö är ett område som växer. Ganska ordentligt. Under våren 2020 byggs det både radhus och kedjehus på Sjötorpsvägen och Rödklintsgatan, bara några minuters cykelväg från det här huset på Tyelsevägen. Tygelsjö har något idylliskt över sig och här bor än så länge bara drygt 3500 personer. Avståndet till Malmö är dock bara 20 minuter bort med bil. Källa: Malmö.se

Fler bilder

Stort och härligt kök

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen