Loading...

På G!

Tellusborgsvägen 65E, 2 tr

På G!

Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholm

Lägenhet4 rok94
Pris saknasBevaka slutpris

På G, kommande försäljning
Loading...

Beskrivning

Nu har du äntligen chansen att köpa en fyra i Midsommarkransen bästa förening. Här bor ni med ett underbart fritt läge med en härlig utsikt över fina sekelskiftesfastigheter och grönska. Stor balkong in mot gården med plats för utemöbler. Tillgång till pool på den stängda gården och garage i huset.

Lägenheten är oerhört väldisponerad med en öppen, social och luftig planlösning mellan ett stilrent kök och ett rymligt sällskapsrum. Vidare är bostaden mycket ljus och trivsam tack vare de stora fönsterpartierna som låter dagsljuset flöda in. Två badrum som erbjuder såväl dusch som badkar, ett med torktumlare och tvättmaskin. Tre välplanerade sovrum i bra storlek. Ljusa väggar och ekparkett i hela lägenheten. Till lägenheten hör ett förråd.

Här i mycket populära Midsommarkransen bor du ett stenkast från Södermalms härliga puls samtidigt som du bor lugnt beläget med en fin grönskande innergård med uppvärmd pool där barnen kan leka fritt. Till T-bana Midsommarkransen och Telefonplan är det fem minuters promenad som tar dig in till Södermalm på ca. 6 minuter och till T-centralen på ca. 15 minuter. I området finner ni även ett myller av mysiga caféer, trevliga restauranger samt charmiga butiker.
... Läs mer

Fakta

  • UpplåtelseformBostadsrätt
  • Våning 2 av 4
  • Hissja
  • Avgift4 403 kr/mån
  • Dagar på Boneomaj 2020

Visningar

Ansvarig mäklare

Kenny Larsson

Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
Tellusborgsvägen 69, Hägersten
Loading...
Loading...