Annons

På G
Loading...

LägenhetMidsommarkransen/Telefonplan, Stockholm

Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholm

Tellusborgsvägen 65E, 2 tr

Lägenhet 4 rok 94

Loading...

Beskrivning

Nu har du äntligen chansen att köpa en fyra i Midsommarkransen bästa förening. Här bor ni med ett underbart fritt läge med en härlig utsikt över fina sekelskiftesfastigheter och grönska. Stor balkong in mot gården med plats för utemöbler. Tillgång till pool på den stängda gården och garage i huset.

Lägenheten är oerhört väldisponerad med en öppen, social och luftig planlösning mellan ett stilrent kök och ett rymligt sällskapsrum. Vidare är bostaden mycket ljus och trivsam tack vare de stora fönsterpartierna som låter dagsljuset flöda in. Två badrum som erbjuder såväl dusch som badkar, ett med torktumlare och tvättmaskin. Tre välplanerade sovrum i bra storlek. Ljusa väggar och ekparkett i hela lägenheten. Till lägenheten hör ett förråd.

Här i mycket populära Midsommarkransen bor du ett stenkast från Södermalms härliga puls samtidigt som du bor lugnt beläget med en fin grönskande innergård med uppvärmd pool där barnen kan leka fritt. Till T-bana Midsommarkransen och Telefonplan är det fem minuters promenad som tar dig in till Södermalm på ca. 6 minuter och till T-centralen på ca. 15 minuter. I området finner ni även ett myller av mysiga caféer, trevliga restauranger samt charmiga butiker.
... Läs mer

MER FAKTA

  • Upplåtelseform:Bostadsrätt
  • Våning: 2 av 4
  • Hiss:ja
  • Avgift:4 403 kr/mån
  • Dagar på Boneo:maj 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Kenny Larsson

Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
Tellusborgsvägen 69, Hägersten

070-744... Visa telefon

kenny.l... Visa epost

Annons

Loading...Loading...