Bo som Iron Man, kolla in unika huset mitt i naturen!

3 november, 2020

Drömmen om att bo som Iron Man aka Tony Stark har sällan varit närmare. Nu finns nämligen ett penthouse till salu i Monte Mayor, Benahavís, Spanien som inte liknar något annat vi tidigare sett här på sajten. Nog för att vi har många olika sorters objekt här under Boneo utland och gott om hus och lägenheter som är lyxiga men den här bostaden sticker ändå helt klart ut.

Det här är ett utlandsobjekt med stort U kan man säga. Huset ter sig nästan ett med naturen och att lokala plantor har odlats på taket förstärker verkligen den känslan. Huset som förmedlas av Jerry Kyrk på Marbella Bjurfors är en nyproduktion som kommer stå klart under 2021.

LÄS OCKSÅ: Villa med utsikt över Gibraltar och Afrika i Manilva

Husets design är verkligen unik och bjuder på ett hem i två plan bestående av 5 rum. Stort kök i öppen planlösning med vardagsrummet, tre sovrum med egna badrum och ett master bedroom. Tillgång till terrass har man i stort sett från hela huset då terrassen ringlar sig längs med hela huskroppen. En terrass som flyter samman med den öppna terrassen på sidan om huset där man också hittar infinitypoolen med loungeområdet som har egen toalett.

LÄS OCKSÅ: Köpa bostad i Spanien – så här ska du tänka när du väljer din bostad! 

 

Det här drömhuset ligger dessutom i det bevakade området Monte Mayor Country Club. Utsikten härifrån är nästan svår att ta in. Ett penthouse mitt i naturen som är ett med naturen.

LÄS OCKSÅ: Renoverad takvåning mitt i centrala Torrevieja med takterrass

 

När man bor i den här delen av Spanien så behöver man bil. Det vet alla som någon gång varit på besök här. Om man som Tony Stark har smak för de lite dyrare vrålåken så står de tryggt i husets garage. Som är så stort att det har vändplan. Här får alltså hela familjens bilar plats.

LÄS OCKSÅ: Exklusiva lägenheter med utsikt över hamnen i Sotogrande

 

Bostaden har ett utgångspris om 1 950 000 euro och förmedlas av Jerry KyrkBjurfors Marbella. Du kan läsa mer om bostaden i bostadsannonsen.

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen