Dyrast på Boneo – så mycket kostar lyxvillan

13 maj, 2020

Länge låg praktfulla Skebo Herrgård 1:a som det dyraste objektet till salu på Boneo. Men nu har den 48 rum stora herrgården petats ner från listan. Istället är det en unik fastighet i Hersby på eftertraktade Stockholms-ön Lidingö som nu är den bostad som har det högsta utgångspriset här på sajten. Närmare bestämt 29 500 000 sek.

Läs också: Unikt tingshus – till chockpris

Här får man förvisso också en hel del för pengarna. På tomten finns inte bara ett hus, utan hela tre byggnader. Den totala boarean är 412 + 76 kvm fördelat på hela 13 rum och kök. Ett av rummen tror vi att Lulu Carter skulle älska särskilt mycket. Det är nämligen ett rum med massor av kuddar i orientaliskt tema. Här kan man slå sig ner på en persisk matta och stilla sig med sin vattenpipa.

Läs också: Charmigt mini-studiohus – fullt av smarta lösningar

Utöver det orientaliska rummet (bild nedan) finns flera ljusa sällskapsrum och hela 10 rum som kan bli sovrum. Gott om sovplatser både för sig själv och eventuella gäster. Huset har också exklusiva faciliteter som bastu och massagedusch.

Om man vill bo här som ett generationsboende, dvs flera medlemmar i en familj, har alla de tre byggnaderna en egen uteplats på den fina tomten med plan och fin gräsmatta. Tomten innanför det fina staketet är totalt 1704 kvm.

Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen