Flytta in i vattentornet – ett helt unikt boende

15 maj, 2020

Redan sett från utsidan förstår man att det här inte är något vanligt boende. Ett vattentorn är alltid ett kulturhistoriskt och unikt boende. Och ovanligt. Här får man dessutom villa-känsla och då dessutom i nationalromantisk stil. Och visst är bostadsrätten i i Skärsätra på Lidingö helt klart något utöver det vanliga.

Läs också: Pampig fastighet – exklusiv pool på tomten

Med närhet till Kottlasjön, på en tomt med fruktträd och odlingsmöjligheter tronar det vackra vattentornet på en av Lidingös högsta punkter. Läget och utseendet gör detta till en av de mest unika bostäderna på Boneo.se just nu.

 

Bostadsrätten som ligger under kommande försäljningar här på Boneo är en 4:a (+ kök) i två våningar. På den översta våningen finns tre sovrum, till vilka man tar sig via en vacker spiraltrappa. Master bedroom har dessutom en egen walk in closet. Våningen under består av kök och vardagsrum i öppen planlösning, med en härlig rymd. Notera också de vackra speciella fönstren som inte är särskilt vanliga.

Läs också: Skånegården en av veckans mest klickade bostäder

I lägenheten kan du också sätta igång hela hushållet med ett knapptryck. Via den appstyrda integrerade musikanläggningen från Sonos kan du sätta på ’Lets get this started’ på båda våningarna. Ett perfekt sätt att t.ex. väcka sömniga tonåringar på.

Läs också: Det unika tingshuset kan bli ditt – till chockpris

Många drömmer om att lägga vantarna på en lägenhet i ett vattentorn, och därför tror vi inte att den här bostaden kommer ligga särskilt länge ute, när den väl läggs ut till salu. Just nu ligger den under ‘På G’ men intresserade kan ändå höra av sig till mäklaren och visa sitt intresse. Vill du läsa mer, se massor av bilder från lägenheten, och kanske kontakta mäklaren så hittar du bostadsannonsen här. 

Av: Redaktionen, boneo.se 

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen