Kolla in den pampiga fastigheten – exklusiv pool på tomten

14 maj, 2020

Privat och insynsskyddat med utsikt över fälten. Det här vackra huset med anor från 1850 i Glumslöv, Landskrona har en gång i tiden varit mangårdsbyggnad till en jordbruksfastighet. Idag är det ett exklusivt hem som döljer sig bakom den pampiga grinden. Ett stort hem om 350 kvm, som nu är till salu.

Läs också: Supercharmig skånegård en av veckans klickraketer

 

Läs också: Unik och charmig gård med havsutsikt

Det kan säkert vara svårt att ta sig in i huset och därmed slita sig från det som händer utanför. I trädgården kan ögonen få njuta av perfekt skulpterade buskar och inbjudande gräsmatta. Här hittar du också, precis som till huset, ett flertal uteplatser.

Läs också: Unikt och pampigt tinghus – till chockpris

Och varför inte ta ett dopp? Den påkostade poolen med mosaik är i ett slag för sig. I närhet till poolområdet ligger också ett fint uterum som antingen används med skjutdörrarna helt öppnade sommartid och blir ett rum som är både inne och ute, eller kan även användas som ett mysigt ’get away’ under de mer kyliga årstiderna. Uterummet om 20 kvm värms med golvvärme och är fullt vinterbonat.

Från huset har man en härlig havsutsikt. Utsikt över fält och hav faktiskt. Det är verkligen en rogivande plats att leva på. Titta in i detta härliga exklusiva hem som nu söker nya ägare. Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

Av: Redaktionen, boneo.se

Fler lästips på Trend & Design

Det lilla studiohuset med de stora smarta lösningarna

Pampiga herrgården Ankarsrum – till priset av en 4:a i Stockholm

Magiskt och världsunikt naturhus till salu 

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen