Magiskt och världsunikt naturhus till salu

6 maj, 2020

Med ett fantastiskt läge med utsikt över sjön Vättern, är Uppgrenna Naturhus i Gränna, Jönköping, det absolut häftigaste objektet till salu på Boneo just nu.

Idag bedrivs det caféverksamhet här, och lokalerna är efterfrågade för bröllop och andra fester. Hit vallfärdar folk för att få uppleva det enda naturhuset i sitt slag, i världen. Närmare bestämt kommer 400 – 500 personer hit varje dag.

Läs också: Sockerchock: Nu kan marsipangården bli ditt unika boende

Vi förstår varför intresset är så stort. Väl inne i naturhuset möts man av prunkande grönska, fågelkvitter och harmoni. För att inte tala om utsikten. Kvällssolen från glasverandan är magisk.

Läs också: Bostadsförhöret: Lulu Carter

Naturhuset har ett alldeles eget kretsloppssystem och husets avlopp infiltreras och rensas i växtbäddarna. Och näringen återanvänds via växterna till frukt och grönsaker. Men det allra häftigaste med huset är att du här kan leva i ett medelhavsklimat. Det stora glastaket gör det nämligen möjligt att få uppleva Italiens klimat.

Läs också: Supercharmig skånegård med lusthus

Vill man istället bosätta sig här permanent, istället för att bedriva verksamhet, finns det alla möjligheter till att göra det. I sådana fall skulle de nya ägarna få en inglasad veranda utan dess like (se bilden nedan). Rummet kallas för orienten och det är inte alls svårt att förstå varför folk vill boka in lokalen för diverse fester. Som ni ser är det en underbar miljö.

Den totala boarean i naturhuset är 330 kvm och utgångspriset är 10 995 000 sek. Förutom ett helt unikt hus får de som köper naturhuset också en gigantisk tomt om 2 232 kvm. Läs mer i bostadsannonsen här på boneo.se

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen