Annons

Trend & Design

Ljust och fräscht – glöm det!

Vi som jobbar här på Boneo blev så glada när vi surfade in på den här bostadsannonsen från Värnamo. Den här villan som förmedlas av Mäklarhuset Värnamo sticker ut på så många sätt – och vi älskar det. Det här är ett hem som bevisar att bara fantasin sätter gränser. Många av bostadsannonserna här på Boneo ser ganska likadana ut, åtminstone när det kommer till stylingen som gjorts innan fotografering. Det är mycket ljust och fräscht. Vi säger ingenting om det, många söker efter en ny bostad som man själv kan forma, och som kanske inte redan formats så mycket. Då är ljust och fräscht en bra utgångspunkt. 

Nu vet vi inte om säljaren av den här Värnamo-villan har stylat huset lite extra inför försäljningen, eller om de faktiskt bor så här annars. Vi hoppas egentligen på det senare. Spännande är nämligen bara förnamnet. Det är långt från ljust och fräscht. Det är massor med färg och fräscht. 

Läs också: Köpa bostad - vad är vad?

Huset i sig, rent fasadmässigt, sticker kanske inte ut från mängden. Kanske är det så att den knallgröna ytterdörren skvallrar om husets lekfulla insida. Väl inne i huset så är det som att kliva in i en godisbutik. Käcka färger slåss om uppmärksamheten i samma rum och tapeter och golv är mer eller mindre ett confetti av mångfald. Vissa rum har fått flera tapeter och här har ägarna inte varit rädda för att mixa färger och mönster. Nästan inget rum ser likadant ut. Den som bor här och nu försöker sälja har haft väldigt roligt av att inreda. Man ser att det här är ett hem som gjorts med kärlek och ett hem där man helt enkelt struntat i alla normer. 

Läs också: Stylingtips - så gör du din bostad till en klickraket

Det är inte bara huset invändigt som är kul, annorlunda och lekfullt. Även trädgården har den typen av inslag. Vi tycker huset är helt underbart och är övertygad om att någon kommer förälska sig i det. 

Klicka här för att se fler bilder från huset som är ren glädje!

Minst

Störst

Billigast

Dyrast

Våra inspiratörer

Lulu Carter

Lulu Carter

Inredning

Alexander Erwik

Alexander Erwik

Trender & Design

Maria Celin

Maria Celin

Återbruk

Andreas Sabelhierta

Andreas Sabelhierta

Renovering

Caroline Silfverberg

Caroline Silfverberg

Drömmen om fjällstuga

Jannika Navjord

Jannika Navjord

Vardagsandlighet

Annons