Titta in i lyxlägenheten på 20e våningen

17 juni, 2020

Det är en fantastisk våning som nu är till salu i omtalade Norra tornen. Norra tornen som byggnader är i sig så unika att du lägger märke till dem från flera stadsdelar i huvudstaden. Härifrån har man 360 graders panoramautsikt över Stockholm. Våningen som nu är till salu ligger på 20 våningen och utsikten från bostaden får en nästan att tappa andan.

Läs också: Magiskt alphus till salu – men inte där du tror

Foto: Ta en titt på stjärnorna, när du ändå är så nära…

Mäklarföretaget som förmedlar bostaden är Fantastic Frank och mäklaren Christer Karkenne hymlar inte med att detta är en av norra tornens mest unika lägenheter. Bostaden har fem rum med en total boyta om 104 kvm. Bland annat ett master bedroom med walk in closet, tillgång till terrass och on suite badrum. Ytterligare två sovrum finns i lägenheten varav ett presenteras som kontor i bostadsannonsen. Vilket kontor! Om en författare skulle arbeta härifrån så kan vederbörande inte klaga på utsikten, det är ett som är säkert.

Läs också: Kolla in Sveriges mest unika villa – 24 meter hög

Foto: Arbetsplats med utsikt kan ge nya insikter

Bostaden är genomgående smakfull och elegant med ett vardagsrum som blir självaste navet i lägenheten. Ett för Norra tornen ovanligt stort vardagsrum,  i öppen planlösning med kök och matplats. Det stora fönstret ger dessutom en surrealistisk känsla. Köket har allt man kan önska sig både vad gäller design och komfort. Varmluftsugn. Induktionshäll och vitvaror från Mile. Förutom att det rent ut sagt är svinsnyggt, vilket man för övrigt får credda Poliform för, som specialritat köket.

Utgångspriset för lyxlägenheten på 20e våningen är 15 495 000 kronor och du kan se fler bilder i bostadsannonsen

Av. Redaktionen, boneo.se

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen