Lyxig husdröm med sjuka uteplatser

20 maj, 2020

Det första man slås av när man närmar sig det här huset är hur många fantastiska uteplatser som kommer med på köpet.  Takterrassen högst upp i huset, balkongen på andra våningen mot gatan och trädäcket som ringlar sig runt större delen av husets första våningsplan. Här kan man njuta av ett svalkande dopp i jacuzzin eller påta i växthuset med endast bergväggen som vittne. Det här är ett hus som ligger privat och ostört, i Björland Kile, Göteborg.

Läs också: Gathuset – en privat oas, mitt i en levande stadsdel

Utan tvekan är detta ett hem med maximerade möjligheter till njutbara sommarkvällar. Väl inne i huset blir man inte heller besviken. Här är det både stort, rymligt och lyxigt. Den totala ytan är 176 kvm fördelade på 6 rum, varav fyra av rummen är sovrum. Kök och vardagsrum är i öppen planlösning vilket bäddar för ett luftigt och stort rum som är helt perfekt för sociala tillställningar. Sommartid kommer verkligen dessa två rum till sin rätt. Sommarfester här kan bara bli episka, och du får plats med både hela familjen och alla vännerna. Dessutom har man bara några steg till grillen på trädäcket från kök och vardagsrum.

Läs också: Är det här Sveriges coolaste attefallshus? 

Vill du njuta av solnedgången med utsikt över havet placerar du dig bara på takterrassen med ett glas i handen. Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

Av: Redaktionen, boneo.se 

Foto nedan: Kök och vardagsrum bildar ett stort och luftigt rum

Blogger

Bostad till salu, Bostadsmarknaden

Alexander Erwik

Redaktör Boneo.se

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen