Gathus till salu – privat oas, mitt i en levande stadsdel

20 maj, 2020

Intresset för bostäder i Skåne är alltid stort här på Boneo.se, och artiklar om charmiga skånegårdar och pittoreska gathus får alltid stor uppmärksamhet bland våra besökare. Det här gathuset till salu är inget undantag. Det är något visst med skånska hem, helt klart. Mitt i centrala Limhamn, en stadsdel i Malmö, väntar nu det här 90 kvm stora gathuset på att bebos av nya ägare.

Läs också: Solhaga – idylliskt sekelskifteshus

Beteckningen för bostadsobjektet är villa, och det här är ett väldigt speciellt och eftertraktat sätt att bo i villa på. Här bor man privat och enskilt, men mitt i en levande stadsdel. Utanför huset finns både uteplats och grönskande rabatter. Här finns plats för både utemöbler och grill. Sammantaget en helt egen oas, men med ett centralt läge. En kort tur med cykel, eller till fots, tar dig till småbåtshamn, fiskerökeri, golfbana och badplats.

Läs också: Havsnära arkitektritad villa med magisk havsutsikt

Foto: Uterummet på nedre plan erbjuder en skön skuggig plats med utomhuskänsla, om somrarna mot all förmodan blir i varmaste laget. 

Inomhus finns två rum. På nedre plan hittar du vardagsrum i öppen planlösning med matplatsen samt kök. Den öppna spisen på nedre plan blir perfekt för de kyligare månaderna i vårt land. Här har du också ett uterum och den fina terrassen, icke att förglömma. På övre plan finns ett sovrum med badrum och hall. Mäklaren Nicklas Björklund på Skandiamäklarna Malmö Väster/Öster är lyrisk över att få förmedla den här vitputsade pärlan:

–   Det är vid få tillfällen under mina 18 år långa mäklarkarriär jag har fått förmånen att sälja ett så här nytt gathus med kvalitativa materialval (såsom mahogny, merbau samt Leca isoblock) i gammal stil på det här helt unika läget i gamla Limhamn! När man går in de få stegen från Valborgsgatan, är det som att beträda en egen liten oas bakom grinden med omgivningar av persikor, äpplen, päron, plommon och svarta vinbär, hortensior, pion, kaprifol, gråtande mullbärsträd och murgröna, säger Nicklas i en kommentar till Boneo.se

Läs mer om gathuset och se fler bilder i bostadsannonsen

Av: Redaktionen, boneo.se 

Foto nedan: Sovrummet på övre plan, med synliga takbjälkar. 

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen