Rosa villadröm med sjöutsikt, kolla in den eleganta insidan!

12 oktober, 2020

Det rosa huset är verkligen lika elegant som sjöutsikten här är underbar. Sen ligger huset också i idylliska Mörtnäs, Värmdö. Här är det verkligen vackert att bo. Närheten till vattnet här har helt klart sina fördelar. Vill man bada på somrarna så finns den möjligheten i området men också vid Grisslinge Havsbad. Något annat som är nära, det lantliga läget till trots, är storstadens liv och rörelse. På bara 25 minuter med buss kommer man till Slussen på Södermalm i Stockholm.

LÄS OCKSÅ: Kolla in etagelägenheten i Barkarbystaden, 5 meter i takhöjd!

LÄS OCKSÅ: Veckans klickraket – det här var Sveriges första station!

Huset som nu är till salu är riktigt fint och byggdes i slutet på 80-talet. Här har dock en hel del gjorts i modern tid. Bland annat är köket sprillans nytt från 2019 och hela huset målades löpande såväl inne som ute mellan 2017 – 2019. Och visst är det en fin färg på huset! Den rosa fasaden harmoniserar vackert med gräsmattor och buskar som omfamnar huset. Den stiliga trappan upp till huvudingången bidrar också stort till ett pampigt första intryck.

LÄS OCKSÅ: Charmiga gathuset, stort kulturhistoriskt värde på lilla gatan.

LÄS OCKSÅ: Drottning Kristina har ägt fastigheten, nu kan den bli din!

Väl inne i huset bjuder det här hemmet på gott om andra iögonfallande intryck. Huset om 180 kvm har två våningsplan där första våningen bjuder på ett stort vardagsrum med bröstade fönster, nyrenoverat kök som sagt med tillhörande matplats och ett av husets totalt två badrum. Köket från 2019 är inte bara nytt, det är också väldigt påkostat med bl.a köksbänkar i Technistone och all utrustning en matentusiast kan tänkas önska sig. Husets murade spis är placerad mitt i köket vilket lär vara en rejäl stämningshöjare om man bor här.

LÄS OCKSÅ: Så sparar du till kontantinsatsen!

Om du dessutom har en förkärlek till burspråk så kommer du gilla matplatsen bredvid köket. Här kan man njuta av måltiderna och samtidigt blicka ut över viken och trädgården. En trädgård som du tar dig till via vardagsrummets utgång mot altanen på husets baksida.

LÄS OCKSÅ: Se till att du inte har nitlotten vid skilsmässa, så säkrar du din ekonomi i tid!

 

En våning upp i huset finns ett allrum/kontor och tre sovrum. Ett av sovrummen har inte bara eget badrum utan också en walk in closet. På väg upp från första våningen lär man lägga märke till den fina ektrappan som helt klart är en av husets höjdpunkter.

LÄS OCKSÅ: Bloggaren Erika Tunroth tar inspiration från dyra designprylar och gör dem själv!

Huset på Ekorrvägen i Mörtnäs, Värmdö ligger ute på marknaden till ett utgångspris om 10 900 000 kronor. Förmedlar gör mäklaren Ingrid Niclason på Skeppsholmen Sothebys International realty. Du kan läsa mer och se fler bilder i bostadsannonsen.

Foto: Michael Nilsson

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen