Drömhemmet – stilfulla 60-talsvillan är till salu

15 maj, 2020

Den första lavalampan lanserades, det första IKEA-varuhuset utanför Älmhult öppnade i Kungens kurva och sångerskan Whitney Houston föddes. Året var 1963 och det var också året då det här huset på Finnasandsvägen i Kungsbacka stod klart. Nu är det här drömhuset om hela 435 kvm till salu. Huset ligger majestätiskt med en brant sluttning nedanför, och med en härlig utsikt över Kungsbackafjorden.

Läs också: Köp det unika tingshuset – till chockpris

 

Foto: Dagtid kommer huset verkligen till sin rätt. Stora glaspartier bäddar för ett fantastiskt ljusinsläpp

Läs också: Pampig fastighet med exklusiv pool

Tegelfasaden på huset är typisk för 60-talet, precis som många vackra detaljer inomhus. Men här saknas inte moderniteter. Tvärtom finns det gott om designinslag som tillsammans med 60-talscharmen och de rena naturmaterialen bildar ett hem att förälska sig i. De senaste 5 åren har huset fått en rejäl renovering. Här har man många ljusa och öppna ytor, flera öppna spisar, en smakfull spaavdelning och vinkällare.

Läs också: Flytta in i vattentornet – ett unikt boende

På den här adressen har du också nära till salta havsbad om det nu inte är så att den egna poolen räcker. Det finns förvisso gott om grannar om man bor i det här huset men doppet i poolen gör du helt skyddat från insyn.

Läs mer och se fler bilder i bostadsannonsen

Av: Redaktionen, boneo.se 

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen