Solhaga – idyllisk sekelskiftesvilla

19 maj, 2020

En del bostadsannonser här på Boneo.se fångar ens uppmärksamhet lite längre än andra. Som i det här fallet med villan i Karlshamn som nu ligger ute till försäljning. Det finns helt enkelt alldeles för mycket att titta på bland bilderna. Som den vackra koboltblåa mosaiken på toaletten, den platsbyggda bokhyllan i matsalen som ger bibliotekskänsla, barköket i källaren och vedspisen i köket. Här finns gott om inslag att förälska sig i.

Läs också: Stilfull 60-talsvilla till salu

Här behöver man heller inte begränsa sig till att bara titta på husets insida. Utanför finns en drömlik uteplats med stort trädäck och spa-avdelning som ger de som bor här en alldeles egen uteservering att koppla av på. Vid husets entré sitter också en skylt med texten ’Solhaga’ och det får man väl lov att säga är ett namn som den här villan lever upp till. Den skiner verkligen i all sin glans.

Läs också: Vattentornet – ett helt unikt boende

Huset om totalt 227 kvm byggdes 1915 men har genom flera renoveringar uppdaterats till ett modernt hem i linje med samtida standard. Ta en titt på alla bilderna i bostadsannonsen.

Av: Redaktionen, boneo.se 

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen