Havsnära arkitektritad villa med magisk utsikt

18 maj, 2020

Från Marstrand tar det bara 20 minuter till Södra Aröd, en idyllisk plats som sträcker sig längs vattnet i Kungälv. En halvö som till skillnad från Norra Aröd befolkas av fler människor. Det är inte svårt att förstå varför man vill bo här. Oavsett om man bara kommer hit på somrarna eller bor här permanent, är det slående vackert – året om.

Läs också: Flytta in i det unika vattentornet

Kika bara på utsikten från det här huset till salu som ligger i just södra Aröd. Huset i trä smälter nästan in med naturen, och blir som en del av det. Omgiven av harmonisk naturupplevelse bestående av berg, ljung och enar. Och en panoramavy över havet som är svårslagen. Läget är fridfullt men ändå inte ensligt. Här har du grannar, men på bekvämt avstånd.

Läs också: Stilfulla 60-talsvillan – ett drömhem

Man behöver bara kasta ett öga på huset för att förstå att någon med intresse för arkitektur varit inblandad när villan byggdes 2008. En av de första ägarna är arkitekt och visionen vid skapandet av detta hem var att det skulle bli ett hus som passade in här på Södra Aröd. Resultatet blev ett modernt hus med en tydlig anknytning till Bohusländsk natur och tradition.

Förutom utsikten, som säljer sig själv, är trädäcket som omger i princip hela huset, något som man snabbt lägger märke till. Man kan bara föreställa sig kvalitetsnivån på sommarkvällarna här. Inomhus hittar du ett ljust och fräscht hem med stora sociala ytor och öppen planlösning. Och den slående utsikten kan du njuta av överallt i hemmet där det finns fönster.

Läs också: Här är klickraketerna på Boneo.se

Ta en titt inuti den arkitektritade villan genom att gå till bostadsannonsen.

Av: Redaktionen, boneo.se 

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen