Wow! Det här kallar vi strandtomt. Kolla in Villa Havsudden

30 juli, 2020

Om du köper Villa Havsudden i Svinninge, Österåker får du ett alldeles eget paradis i flera nivåer. Kommer du vattenvägen med segelbåten (djupet vid bryggan klarar det) så börjar det här hemmet med sjöstugan som har vedeldad bastu.

Läs också: Korsvirkesdröm och pampig 30-talsvilla till chockpris

Fortsätter du upp för trappan från bryggdäcket kommer du till gästhuset (bild inifrån gästhuset ser du nedan) som är som ett alldeles eget hem med sina 50 kvm. Gästhuset har också ett 20 kvm stort loft, eget kök och stort vardagsrum med braskamin. Här kan dina gäster få vara lite ifred när de hälsar på. De har dessutom en egen uteplats där de kan njuta av dygnets soltimmar.

Läs också: En helt egen ö, för 2,9 miljoner

Eller varför inte låta tonåringen som nästan vill flytta hemifrån inkvartera sig här, som en mjukstart på väg mot ett alldeles eget boende. De som bor i Villa Havsudden har också ibland hyrt ut gästhuset, så det är en naturligtvis en möjlighet för de nya ägarna om de vill få ner sina egna boendekostnader.

Ännu en bit högre upp tronar själva bostadshuset med sina pampiga 284 kvm i 1 plan med souterräng. Det är verkligen ett fantastiskt hus där utsikten över havet är magisk.

Läs också: Det här husets historia är som en film!

Huset innehåller många rum totalt, men allra mest imponerande är det stora vardagsrummet i öppen planlösning med kök och hall. Det är ett stort och ljust rum, och tack vare stora fönster mot havet badar det här rummet i ljus när solen är uppe.

Den här fantastiska bostaden som är till salu förmedlas av SkandiaMäklarna Vaxholm/Österåker och har ett utgångspris om 18 900 000 kronor. Du kan läsa mer i bostadsannonsen.

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen