Helt unik lägenhet, bostadshuset liknar inget annat vi sett!

9 november, 2020

Det finns vanliga trerumslägenheter och så finns det den här högst ovanliga trean som du hittar vid Kalkbrottet i Limhamn. När man pratar om den här bostaden till salu så är det på sin plats att använda ordet unik. Det är inte bara det att lägenheten i sig sticker ut, det gör även huset som den ligger i. För det första rent utseendemässigt. När man tittar på bilderna från det här smått fascinerande bostadshuset i Limhamn så förs tankarna snarare till en futuristisk film. Innan vi påbörjade den här artikeln var vi tvungna att försäkra oss om att det inte är en ritning vi ser framför oss. Det är ingen ritning, det här är ett högst existerande bostadshus med det stora extra skulle man kunna säga. Och det ser nästan overkligt ut.

LÄS OCKSÅ: Exceptionell våning med Paris-vibbar var förra veckans mest klickade bostad!

LÄS OCKSÅ: Nödvändiga tips för bostadsköpare – Mäklarbloggen!

Det rent utseendemässiga är inte det enda som är spännande med att tillhöra den här bostadsrättsföreningen. Det finns en hel del som man kan njuta av här som inte är standard i de flesta bostadsrättsföreningar. Som t.ex. det faktum att medlemmarna har tillgång till gemensam lounge med kaffe, biosalong, gym, spa med både inom- och utomhuspool. För tillfället håller föreningen på att renovera upp de gemensamma lokalerna. Som medlem i den här föreningen får du därmed ett modernt urbant livsstilsboende utöver det vanliga.

LÄS OCKSÅ: Köpa bostad i Spanien – så här ska du tänka när du väljer din bostad! 

 

Själva lägenheten är verkligen en drömbostad som nu alltså är redo att med varm hand tas emot av nya ägare. Eller vad sägs om 152 kvm boyta med ett snudd på gigantiskt kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett sovrum med platsbyggda garderober längs med två av väggarna samt ytterligare ett rum som skulle kunna användas som sovrum. Dessutom finns det två badrum med dusch.

LÄS OCKSÅ: Exklusiva lägenheter med utsikt över hamnen i Sotogrande

LÄS OCKSÅ: Grön lekplats? 7 Tips för en barnvänlig trädgård!

I vardagsrummet/köket finns två pelare i mitten av rummet och flera av fönstren här är oerhört vackra med sin bågformade konstruktion. Det är verkligen ett rum som är enkelt att imponera på inbjudna gäster med. Men bostaden tar inte slut i och med det här rummet. Här finns också hela fyra utgångar mot det som nästan är det allra bästa med bostaden. En given plats att befinna sig på när vi går mot varmare säsong. Nämligen den snudd på osannolika terrassen om hela 100 kvm! Härifrån kan du blicka ut över kalkbrottet och Brf Paviljongens grönområde på Victoria Park. Pelarna på terrassen bidrar verkligen till att inbringa en storslagen känsla för den här pampiga utemiljön. En utemiljö som verkligen går i linje med lägenhetens insida.

LÄS OCKSÅ: Exklusivt sjöställe med egen sandstrand – 40 minuter från Stockholm

LÄS OCKSÅ: Exceptionella lyxvillan fick mest klick i veckan!

 

Om du får köplust av att se den här bostaden så kan du kontakta mäklaren Eva HagenbornSkandiamäklarna Landgren i bostadsannonsen. Där du också kan se fler bilder och läsa mer.

Foto: Astor Svensson, husfoto


 

 

LÄS OCKSÅ: Vacker Hallandslänga med historiska inslag!

LÄS OCKSÅ: Sveriges första folkskola gjordes om till hem, nu kan du flytta in!

LÄS OCKSÅ: Smarta lifehacks – så får du mer pengar till roliga saker!

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen