Exklusivt sjöställe med egen sandstrand!

30 oktober, 2020

Drömmen om ett eget sjöställe är det många som går och bär på. En fristad där man kan möta lugnet och få en välbehövlig distans till vardagens stress och press. Det här exklusiva fritidshuset till salu ligger i Stavsnäs ute på Värmdö, med behagligt avstånd till huvudstadens trafikmyller. Hit ut tar det faktiskt bara 40 minuter med bil från Södermalm i Stockholm. De som tar över det här paradiset på Gammelbodavägen 15-17 får inte bara lugn, ro och utsikt över viken in mot Sjösala på köpet. Förutom huvudbyggnaden ingår även två andra mindre hus i den här bostadsaffären, egen brygga och egen sandstrand. Allt detta på en härlig tomt om 4115 kvm mitt i Stockholms mellanskärgård. Ett paradis att kunna njuta av i enskildhet.

LÄS OCKSÅ: Exceptionella lyxvillan fick mest klick i veckan!

LÄS OCKSÅ: Vacker Hallandslänga med historiska inslag!

 

Själva huvudbyggnaden är 115 kvm, vinterbonad och ligger närmast vattnet av de tre husen. De många uteplatserna som omringar huset bäddar för att nya ägare kan njuta av alla årstider här ute. När det börjar bli lite väl kallt ute så erbjuder huset en riktigt mysig och hemtrevlig insida med många charmiga inslag. Huset som har souterängplan under innehåller bl.a. ett sällskapsrum med öppen spis och en sjöutsikt som inte lär göra de nya ägarna besvikna. Oavsett om solen glittrar mot vattnet eller isen börjat lägga sig. Den här delen av Stockholm erbjuder något som alltid har sin charm, oavsett årstid eller temperatur ute.  Har man ett ställe som det här en timme från Stockholm vill man kunna vara där så ofta som möjligt.

LÄS OCKSÅ: Sveriges första folkskola gjordes om till hem, nu kan du flytta in!

LÄS OCKSÅ: Smarta lifehacks – så får du mer pengar till roliga saker!

Vidare in i huset hittar man tre sovrum, kök och matsal med en stämningsfull braskamin. Även från matsalen kan man blicka ut över sjön. Huvudbyggnadens badrum bjuder också på lite extra lyx i vardagen med bastu. Ett måste för många om man skaffar ett hus i skärgårdsmiljö.

LÄS OCKSÅ: Nu kan du flytta in i pampiga bankhuset från 1917

LÄS OCKSÅ: Exklusiva huset på Vindö – rakt igenom internationell klass!

De två andra husen på tomten är 35 kvm respektive 52 kvm. Det större av husen är ett oinrett vinkelhus och därmed att perfekt projekt för den som vill sätta sin egen prägel på det. Däremot är det bara själva insidan som behöver fixas till. Yttertak, fasader, dörrar och 3-glasfönster är på plats. Det mindre av huset är mer eller mindre fullt användbart som det är med kök, sällskapsrum och två sovrum. Badrummet är ett pågående projekt som behöver färdigställas.

LÄS OCKSÅ: Kommande helg ska man passa sig. så här Halloweensäkrar du ditt hem!

LÄS OCKSÅ: Pier Bertolotto blev mäklare – först vid 57 års ålder!

Utgångspriset för fritidshuset är satt till 10 500 000 kronor. Mäklare är Kjell Johansson på Kjell Johansson Fastighetsbyrå AB. Du kan läsa mer om fastigheten, se fler bilder och kontakta mäklaren i bostadsannonsen.

Foto: Ulf Gustafsson

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen