Ett eget unikt hemmaspa, kolla in den här villans poolområde!

17 november, 2020

Vem behöver uppsöka ett spa med den här hemmaanläggningen? Ja, förmodligen inte den familj som flyttar in här på Åsvägen 23 i Hallstahammar, iallafall. Med ett sånt här hus som bostad kan hemmakarantän bli en rätt behaglig upplevelse.

Foto: Bjurfors Västerås/MG-Foto

Det här huset till salu är verkligen unikt på många sätt. Låt oss säga så här – de som flyttar in i det här huset kommer inte behöva uppsöka något spa för återhämtning. Den här bostadsaffären kommer nämligen med en egen inomhuspool och ett poolområde som är väl tilltaget och imponerande på flera sätt än ett. Men det finns fler höjdpunkter som gör att huset utmärker sig. Det är verkligen ett av de finaste objekten ute till försäljning på boneo.se just nu.

LÄS OCKSÅ: Unika och sällsynta gathus – nu är två av dem äntligen till salu!

Först kan man konstatera att huset har ett väldigt bra läge på Lustigkulla i Hallstahammar. Villan är stor, hela 369 kvm fördelade på två våningar och kommer med en rogivande trädgård med både spotlightbelysning och en porlande fontän. Här är det med andra ord härligt både att vara inne och ute. På den sida av huset som vetter mot trädgården är det svårt att missa de vackra fönstren som är rena rama konstverken.

LÄS OCKSÅ: Unika Stjärneborg slott – bara till salu på Boneo.se

 

Men magin börjar redan i hallen när man klivit in genom tröskeln. Kolla t.ex. in tegelväggarna i entrén! Från hallen kommer man rakt in i det som brukar vara husets hjärta, nämligen köket. I det här fallet är det en mycket påkostad historia från HTH som är en dröm för den matlagningsintresserade. Härifrån behöver man heller inte gå långt för att servera det man skapat i det stora och praktiska köket. Vardagsrum och matsal ligger nämligen i öppen planlösning med köket.

LÄS OCKSÅ: Medelhavsinspirerad lyxvilla  i Örebro är veckans mest klickade bostad!

LÄS OCKSÅ: Bo som Iron man, kolla in huset som är ett med naturen!

 

Det är också här på nedre plan som husets första sovrum ligger samt ytterligare en facilitet som verkligen förhöjer känslan av ett hemmaspa. Nämligen det superlyxiga badrummet med både bubbelbadkar och bastu. Bara att tappa upp ett bad och sätt upp en ‘stör ej’-skylt på dörren. Och kolla även in takhöjden i det här rummet! Verkligen maffig och annorlunda för ett badrum.

LÄS OCKSÅ: Nödvändiga tips för bostadsköpare – Mäklarbloggen!

 

När det gäller poolområdet så är det verkligen en juvel för sig. Vi har faktiskt aldrig sett något liknande. Till poolen tar man sig enkelt från vardagsrummet genom  de skjutbara dörrpartierna som skiljer poolområdet från resten av huset. Väl inne på poolområdet väntar något alldeles exceptionellt. Till ytan är det lika stort här, och faktiskt större därtill, som kök, hall och vardagsrum tillsammans. Här finns förutom pool även gott om plats för loungemöbler, en fullstor vinkyl och en eldstad som verkligen imponerar. Imponerar gör förresten även taket här med hela 6 meter i höjd.

LÄS OCKSÅ: Unik lägenhet, bostadshuset liknar inget annat vi sett!

Nu finns det ytterligare inslag att förälska sig i vad gäller just det här huset till salu. Övervåningen bjuder nämligen på ytterligare två sovrum, det ena med walk in closet och det andra har både utsikt över och spiraltrappa ner till poolområdet. Morgonen börjar i poolen med andra ord för den lycklige familjemedlem som får flytta in här. På övervåningen finns också ett allrum som blir som ett extra vardagsrum för familjen.

LÄS OCKSÅ: Känner du igen huset från tv?

Om du är sugen på det här huset i Hallstahammar så ska du kontakta mäklaren Marcus SkönebrantBjurfors Västerås. Vilket du kan göra i bostadsannonsen här på boneo.se där du också kan se ännu fler bilder på huset och läsa mer om rummen.

Huset på Åsvägen 23 i Lustigkulla har ett utgångspris om 5 795 000 kronor.

 

Relaterade artiklar

Senaste Inläggen